Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
28 лютого 2011 р. Всi новини

Термін подачі документів на зовнішнє тестування продовжено

 

 

Випускники шкіл, які не встигнуть подати реєстраційні документи в регіональні центри оцінювання якості освіти у встановлені терміни, все одно зможуть пройти зовнішнє незалежне тестування.

Про це повідомляє ІА «Світ освіт» з посиланням на прес-центр Українського центру оцінювання якості освіти.

Згідно  з Наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 6 грудня 2010 року протягом наступних 20-ти календарних днів (до 20 березня 2011) регіональні центри оцінювання якості освіти будуть приймати реєстраційні документи від осіб, які не встигли зареєструватися до 28 лютого з об‘єктивних причин абомають необхідність внесення змін до реєстраційних документів», — роз’яснила представниця УЦОЯО.

Згідно з порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2011 році з вівторка, 1 березня, в Українському центрі оцінювання якості освіти почнуть підводити підсумки подачі документів на ЗНО.

У цьому році абітурієнт зможе зареєструватися на п'ять предметів з 12 запропонованих і пройти тестування безкоштовно.

Нагадаємо, зовнішнє незалежне оцінювання 2011 пройде в Україні від 2-го до 24-го червня. Випускники будуть мати можливість здати тести з 12-ти предметів (з української мови та літератури, математики, історії України, фізики, хімії, географії, біології, англійської, німецької, французької, іспанської та російської мов).

Всі результати ЗНО оприлюднять до 1 липня.

 

 

По матеріалам: vkurse.ua