Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
30 жовтня 2016 р. Всi новини

Реформи можна здійснювати за наявності трьох складових: бажання, грошей та наукового обґрунтування їхньої реалізації

 

27 - 28 жовтня в рамках міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми модернізації законодавства та освіти в умовах євроінтеграційного поступу України", що проходить у Чернігові до  учасників та курсантів Академії державної пенітенціарної служби звернувся із доповіддю заступник Міністра освіти і науки України - керівник апарату Роман Греба.

Він наголосив, що реформи можна здійснювати за наявності трьох складових: бажання, грошей та наукового обґрунтування їхньої реалізації. При цьому реформа системи відбування покарання є надзвичайно актуальною, адже радянські пережитки в цій системі вкоренилися більше ніж у будь-якій іншій сфері нашого життя.

«І я вірю в те, що наша система освіти зможе готувати якісних фахівців з новим світоглядом для пенітенціарної служби», - зазначив Роман Греба.

У рамках науково-практичної конференції її учасники мають можливість обговорити актуальні питання модернізації галузевого законодавства, підготовки персоналу для органів державної влади, місцевого самоврядування й інших соціальних інститутів, а також підвищення якості освіти в умовах євроінтеграційного поступу України і вироблення пропозицій щодо вдосконалення названих напрямів.

 

  

За матеріалами: МОН