Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
22 грудня 2016 р. Всi новини

МОН впроваджує електронний документообіг в рамках проекту Альянс сприяння прозорому управлінню освітою в Україні (Альянс UТЕMA)

 

МОН та Американські Ради з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS підписали Меморандум щодо впровадження в Міністерстві світи і науки України модернізованої системи електронного документообігу.

Згідно з документом МОН отримає допомогу у вигляді послуг, необхідних для модернізації, адаптації та постачання відповідного апаратного й програмного забезпечення, а також потрібне обладнання.

Впровадження електронного документообігу проходитиме за фінансової підтримки Агентства США в рамках проекту Альянс сприяння прозорому управлінню освітою в Україні (Альянс UТЕMA) з Міжнародного Розвитку USAID. Технічним партнером виступає Майкрософт Україна.

За основу буде взято систему електронного документообігу Адміністрації Президента України, яку безкоштовно передадуть і адаптують під потреби МОН.

Державне підприємство ‘Інфоресурс” адмініструватиме систему, а Міністерство освіти і науки України є головним бенефіціаром проекту. Партнерами проекту в майбутньому також стануть заклади вищої освіти в рамках розвитку електронної системи фінансової звітності.

 

  

За матеріалами: МОН