Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
16 березня 2011 р. Всi новини

20 березня Центр оцінювання завершить прийом реєстраційних документів від учасників ЗНО

 

 

 

До 20 березня 2011 року абітурієнти мають можливість внести зміни до переліку предметів, із яких необхідно складати тести, а також повторно надіслати реєстраційні документи у разі відмови у реєстрації


Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) нагадує, що термін подання документів, необхідних для реєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року, завершується 20 березня.

Відтак, всі майбутні абітурієнти, яким необхідно внести зміни до своїх персональних даних або до переліку предметів, вибраних для складання тестів, можуть це зробити до 20-го березня.

Для цього необхідно повторно пройти реєстрацію на ЗНО, надіславши до регіонального центру реєстраційні документи та раніше отриманий Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року.

Також, особи, яким було відмовлено в реєстрації (надіслана від регіонального центру вмотивована відмова), можуть до 20 березня 2011 року надіслати до регіонального центру оцінювання якості освіти новий комплект реєстраційних документів, усунувши причини, що стали підставою для відмови в реєстрації раніше.

При цьому, дата подання нових реєстраційних документів визначається за поштовим штемпелем.

Нагадаємо, перевірити інформацію про надходження реєстраційного комплекта документів до регіонального центру оцінювання якості освіти (у разі реєстрації за допомогою поштового відправлення цінним листом), а також дізнатися про стан реєстрації на зовнішнє тестування 2011 року майбутні абітурієнти можуть за допомогою мережі Інтернет.

 

 

По матеріалам: osvita.ua