Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
21 березня 2011 р. Всi новини

Міністерство освіти надало грифи підручникам для учнів 11 класів

 

 

 

Грифи "Рекомендовано Міністерством освіти і науки України" отримали підручники-переможці всеукраїнського конкурсу рукописів підручників для учнів 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів.


Конкурс рукописів підручників для учнів 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів, що був проведений Міністерством освіти, мав на меті забезпечення учнів 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів якісною навчальною літературою.

Нагадаємо, отримання грифу навчальним підручником передбачає, що у виданні систематизовано викладено навчальну дисципліну, зміст якої відповідає навчальній програмі.

У результаті проведення конкурсу, міністерством визначено 125 підручників для 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, яким надано гриф "Рекомендовано Міністерством освіти і науки України".

Перелік підручників, що тримали гриф міністерства, охоплює більш ніж 30 навчальних предметів різних рівнів стандарту, які розраховані для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською та російською мовами, а також іншими мовами національних меншин.

Відповідно до Порядку надання навчальній літературі грифів Міністерства освіти і науки України, термін дії наданого грифа навчальних видань для загальноосвітніх навчальних закладів складає 5 років з дня офіційного затвердження відповідного рішення.

З повним переліком підручників можна ознайомитися в тексті наказу МОН №235 від 16.03.11 року.

 

По матеріалам: osvita.ua