Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
1 березня 2017 р. Всi новини

За участі німецьких експертів було обговорено дорожню карту впровадження дуальної освіти в Україні

  

28 лютого на базі Науково-методичного центру «Агроосвіта» за участі німецьких експертів відбувся круглий стіл «Впровадження дуальної освіти. Розгляд дорожньої карти».

Сторони обговорили попередньо напрацьовані матеріали, зокрема, проект Методичних рекомендацій щодо організації та проведення навчання за дуальною системою в аграрних навчальних закладах та план заходів щодо впровадження дуальної системи в освітній процес.

Всі учасники отримали підготовлені Німецько-українським агрополітичним діалогом матеріали «Система дуальної освіти в Німеччині – опції для України», які можна використати під час запровадження навчання за дуальною системою в українських вишах.

До роботи круглого столу долучилися представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства аграрної політики і продовольства України, УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого, Німецько-українського демонстраційно-освітнього аграрного центру, Українського клубу аграрного бізнесу, Державної служби зайнятості, корпорації «Сварог Вест Груп», ПАТ «Миронівський хлібопродукт», Асоціації виробників молока, аграрних навчальних закладів, які виявили бажання здійснювати підготовку фахівців за дуальною системою.світи.

  

За матеріалами: pedpresa.ua