Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
6 березня 2017 р. Всi новини

Для випускників столичних шкіл Університет Грінченка виділив квоти

 

Київський університет імені Бориса Грінченка спільно з Київською міською державною адміністрацією передбачили в правилах прийому на 2017 рік вступ за квотою-3 для випускників столичних шкіл.

Квота-3 передбачена для тих, хто здобув повну загальну середню освіту в навчальних закладах столиці. Вона діє при вступі на навчання до університету за всіма спеціальностями та освітніми програмами бакалаврського рівня, поширюється тільки на денну форму навчання та складає 50% від кількості місць державного замовлення. Особи, які не зараховані на навчання в межах квоти-3, мають право брати участь у конкурсі на загальних підставах.

Це означає, що в 2017 році серед першокурсників-бюджетників Київського університету імені Бориса Грінченка очікується не менше 50% киян на усіх бакалаврських освітніх програмах.

Нагадаємо, що цей університет бере активну участь у житті столиці, оскільки фінансується за рахунок міського бюджету. Зокрема, за підтримки Київської міської державної адміністрації співробітники та студенти-грінченківці ініціювали соціальний проект «З Києвом і для Києва». Киянам пропонується відвідувати мовні школи, клуби за інтересами, дискусії, консультації, тренінгові заняття, творчі гуртки і студії (хореографічні, образотворчі, вокальні, музичні), концертні програми, конкурси, оздоровчі програми, спортивні секції і змагання.

Також безкоштовне отримання послуг в рамках даного проекту надається дітям бійців антитерористичної операції і тих, які загинули під час бойових дій у зоні проведення АТО або через поранення; громадянам, які мають статус переселенця; ветеранам війни; сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування; людям із особливими потребами; дітям із малозабезпечених і багатодітних сімей.віти.

 

 

За матеріалами: pedpresa