Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
28 березня 2011 р. Всi новини

2 та 9 квітня відбудеться пробне тестування для учасників ЗНО 2011 року

 

 

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень – це добровільне тестування осіб, що мають намір вступати до вищих навчальних закладів.


2 та 9 квітня 2011 року майбутні учасники зовнішнього незалежного оцінювання проходитимуть пробне тестування, яке дасть їм можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього тестування 2011 року.

Головна мета проведення пробного тестування – відтворення умов та технології проведення ЗНО-2011 для психологічної підготовки майбутніх абітурієнтів до участі у процедурі оцінювання знань за тестовими технологіями.

Пробне тестування проходитиме протягом двох днів: 2 квітня – українська мова та література, іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська), фізика, біологія. 9 квітня – історія України, математика, хімія, географія, російська мова.

Пробне тестування буде проводитись тільки для осіб, які зареєструвались для його проходження у грудні минулого року.

Особи, зареєстровані на пробне тестування зможуть скласти пробні тести з двох предметів.

Про місце та час проведення пробного оцінювання учасник може дізнатися на персональних сторінках, розміщених на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти, де він проходив реєстрацію.

Ті учасники, які не встигли зареєструватися на пробне тестування мають можливість пройти зовнішнє тестування в онлайн форматі, таку можливість пропонують деякі регіональні центри оцінювання якості освіти та незалежні організації.

 

 

По матеріалам: osvita.ua