Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
17 травня 2017 р. Всi новини

Від 20 травня до 12 червня доступ користувачів до ЄДЕБО буде тимчасово призупинено

 

Щоб забезпечити якісну та безперебійну роботу Єдиної державної електронної бази з питань освіти, зокрема, під час вступної кампанії, буде замінено програмне забезпечення в ЄДЕБО та здійснено інші технічні заходи.

Для реалізації усіх цих змін доступ користувачів до бази буде призупинений з 20 травня до 12 червня 2017 року.

У зв’язку з цим  просимо користувачів ЄДЕБО до 18 години 19 травня завершити внесення до бази відомостей станом на зазначену дату.

Аби вчасно видати документи про професійно-технічну та вищу освіту випускникам, які завершують навчання до 18 червня, навчальним закладам пропонується сформувати замовлення на створення інформації, що міститься в документах про освіту, до 18:00 18 травня.

Якщо такі замовлення будуть оформлені належним чином, то технічний адміністратор ЄДЕБО в електронній формі надасть навчальним закладам до 16:00 19 травня присвоєні реєстраційні номери та необхідну інформацію.

Для тих, хто завершує здобуття професійно-технічної та вищої освіти після 18 червня, формування замовлень здійснюватиметься в ЄДЕБО після відновлення доступу.

Про точні дату та час повного відновлення доступу до ЄДЕБО, а також про строки внесення до бази відомостей, створених у період призупинення її роботи, ми обов’язково повідомимо додатково.

 

 

За матеріалами: МОН