Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
16 червня 2017 р. Всi новини

Визначено пороговий бал «склав/не склав» з шести предметів

 

14 червня відбулося перше засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав».

На засіданні визначено пороговий бал «склав/не склав» для тесту з української мови і літератури, математики, англійської, німецької, французької, іспанської мов.

Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з української мови і літератури, що відповідає 24 тестовим балам, з математики – 11 тестових балів, з англійської, німецької, французької, іспанської мов – 14 тестових балів.

З української мови і літератури пороговий бал «склав/не склав» подолали 92 % учасників зовнішнього незалежного оцінювання від загальної кількості осіб, що взяли участь у тестуванні з цього предмета, з математики поріг «склав/не склав» подолали 84 % осіб, які взяли участь у зовнішньому оцінюванні, з англійської мови – 85 % учасників тестування з цього предмета, з німецької мови поріг подолали 77 % учасників тестування, з французької та іспанської мов поріг подолали 79 % і 78 % учасників тестування відповідно.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з цих предметів будуть розміщені на інформаційних сторінках 15 червня. Також цього ж дня в розділі «Керівникам навчальних закладів» будуть розміщені відомості результатів державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Звертаємо увагу, що учасники тестування поточного року зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей з української мови і літератури, математики, англійської, німецької, французької, іспанської мов будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників з 16 червня.

Відеозапис засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти, під час якого було встановлено поріг «склав/не склав», можна переглянути на Освітньому порталі «Педагогічна преса».

Нагадаємо, що засідання експертних комісій зі встановлення порога «склав/не склав» з історії України, російської мови, біології відбудеться 16 червня, а з фізики, географії, хімії – 22 червня.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО