Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
12 липня 2017 р. Всi новини

Відкрито сервіс для реєстрації вступників до магістратури

 

12 липня розпочинається реєстрація вступників, які планують здобувати ступінь магістра за спеціальністю 081 «Право», для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні, що проходитиме з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО.

Звертаємо увагу представників вишів на те, що реєстрація вступників для участі у конкурсному відборі відбувається в ЄДЕБО. Реєстрація вступників для участі в єдиному фаховому вступному випробуванні здійснюється Приймальною комісією вищого навчального закладу за допомогою спеціального сервісу, розробленого Українським центром оцінювання якості освіти. Доступ до сервісу здійснюється за логіном та паролем, отриманим від регіонального центру оцінювання якості освіти.

Щоб зареєструватися для проходження єдиного фахового вступного випробування вступник має звернутися до одного з вищих навчальних закладів, у якому бажає взяти участь у конкурсному відборі. Реєстрація вступників триватиме з 12 по 25 липня 2017 року. Учасник уважається зареєстрованим для проходження єдиного фахового вступного випробування після отримання екзаменаційного листка.

Для зареєстрованих учасників на сайті Українського центру створено інформаційну сторінку – «Кабінет вступника-магістра». Доступ до неї здійснюватиметься за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому. 15 серпня 2017 року в «Кабінеті вступника-магістра» буде розміщено результати вступного випробування.

Звертаємо увагу на те, що під час реєстрації вступник має вказати назву населеного пункту, у якому він бажає скласти єдине фахове вступне випробування. Вибір міста проходження єдиного фахового вступного випробування не залежить від місця розташування вищого навчального закладу, у якому вступник реєструється.

Пункти тестування створюватимуться в обласних центрах (крім міст Донецьк та Луганськ), місті Київ, містах Слов’янськ, Маріуполь Донецької області та Сєвєродонецьк Луганської області.

Вступне випробування відбудеться о 10:00 год. 03 серпня 2017 року. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 год. до 09:50 год.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО