Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
16 липня 2017 р. Всi новини

Оприлюднено результати додаткової сесії

 



На інформаційних сторінках учасників ЗНО додаткової сесії розміщено результати тестування з української мови і літератури, іноземних, російської мов, математики та історії України.

Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100-200 балів та таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень (за шкалою 1–12 балів) оприлюднені на сайті Українського центру в розділі «Предмети ЗНО».

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник зовнішнього оцінювання може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти. Апеляційні заяви щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання можна подавати протягом 5 календарних днів із дня офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета, ураховуючи день оголошення. Детальніше з процедурою подання апеляції можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Апеляції».

Звертаємо увагу, що учасники тестування можуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей з української мови і літератури, іноземних, російської мов, математики та історії України розміщені на інформаційних сторінках учасників.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання додаткової сесії з інших навчальних предметів будуть оголошені 17 червня.

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО