Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
7 жовтня 2017 р. Всi новини

У Вінниці на базі профучилища відкрито НПЦ у сфері будівництва

 

У Вінниці відкрили новий навчально-практичний центр (НПЦ), де готуватимуть професійних малярів, штукатурів, столярів та будівельних упоряджувальників.

НПЦ розташований на базі Вищого професійного училища №7.

У Центрі створили сучасні навчальні кабінети та виробничі майстерні – у них є всі необхідні інструменти та матеріали. Завдяки цьому учні зможуть навчатися за тим стандартом, який відповідає нинішнім умовам роботи будівельної галузі. Покращувати фахову майстерність у НПЦ зможуть також викладачі ПТНЗ області, майстри будорганізацій та приватні підприємці. Для них проводитимуть конференції, семінари і майстер-класи.

«Завдяки новому навчально-практичному центру підготовка учнів у профучилищі вийде на новий рівень – ми випускатимемо фахівців, готових до роботи в будівельній галузі сучасними інструментами. Й крім того ми зможемо покращувати професійний рівень тих будівельників, які вже працюють в регіоні», – наголосив директор департаменту освіти і науки Вінницької ОДА Ігор Івасюк.

Центр відкрито за сприяння компанії «Снєжка-Україна», з якою МОН уклало Меморандум про співпрацю торік. У межах співробітництва 2016 року вже створено 4 НПЦ, 2017-го – 3. До кінця року також планується відкрити 2 Центри, а до 2020 року – ще 10 НПЦ.

 

  

 

За матеріалами: МОН