Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
12 листопада 2017 р. Всi новини

Молодіжна політика в Україні в умовах децентралізації: парламентські слухання

 

15 листопада 2017 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України відбудуться Парламентські слухання на тему «Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації».

Декларацією «Про загальні засади державної молодіжної політики в Україні», прийнятою Верховною Радою України 15 грудня 1992 року, визначено, що одним із вагомих елементів механізму формування та реалізації державної молодіжної політики в Україні є проведення у Верховній Раді України щорічних слухань про становище молоді та підготовки доповіді з цього питання Верховній Раді України, Президенту України.

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 12 липня 2017 року № 2132-VІІІ «Про проведення парламентських слухань про становище молоді в Україні на тему: «Формування та реалізація державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації» 15 листопада 2017 року о 15.00 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України відбудуться слухання із зазначеної теми.

У слуханнях візьмуть участь народні депутати України, представники центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, профспілок, профільних міжнародних організацій та наукових установ.
Проведення парламентських слухань сприятиме виробленню механізмів формування та реалізації державної молодіжної політики в Україні в умовах децентралізації за участю представників інститутів громадянського суспільства, насамперед, молодіжних громадських організацій.