Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
22 січня 2018 р. Всi новини

У МОН нагородили переможців Конкурсу серед іноземних студентів про освіту в Україні

 

19 січня 2018 року, у Міністерстві освіти і науки нагородили переможців Конкурсу творчих робіт серед іноземних студентів про освіту в Україні.

Привітав студентів заступник Міністра освіти і науки Роман Греба, який, зокрема,  оцінював роботи учасників у складі комісії.

“Конкурс спільно організували і провели МОН та Український державний центр міжнародної освіти. Усі роботи, які подавались учасниками — чудові! Тож мені дуже приємно особисто вручити переможцям подарунки, а заразом й обговорити питання, які стосуються освіти для іноземних студентів”, - зазначив Роман Греба.

Загалом у Конкурсі взяли участь 18 студентів з різних куточків України. Комісія оцінювала фото, відео, есе, презентації та слогани, які надійшли від учасників.

Перше місце здобула студентка КНУ технології та дизайну Зехрі Мелікзаде за конкурсну відеороботу. Другу сходинку розділили між собою Еффіонг Екеміні Окон (СумДУ) та Ено Джежідіах (КНУ технології та дизайну) з відео-, та фотороботою відповідно. Третє місце з відеороликом посів студент ІФНТУНГ Франке Франсіско.

“У мене є досвід навчання в Білорусії, я прожив там 5 років. Тому своєю роботою я хотів показати відмінності та переваги навчання в Україні. Для мене Україна - країна можливостей, гостинних та відкритих людей, а ще цікавої культури. Навчатися тут - значить активно рухатися вперед, адже в Україні вдало поєднують під час навчання теорію з практикою”, - розповів Ено Джежідіах.

 

 

За матеріалами: МОН