Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
23 травня 2011 р. Всi новини

2 червня розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання 2011 року

 

 

2 та 3 червня цьогорічні абітурієнти розпочнуть ЗНО тестом з української мови і літератури, що є обов’язковим предметом для всіх бажаючих вступити до вищих навчальних закладів у 2011 році.

 

Невдовзі абітурієнти стануть учасниками цьогорічного тестування. Воно розпочнеться 2 червня відповідно до графіку проведення ЗНО, затвердженого Міністерством освіти, і буде тривати до 24 червня.

За повідомленнями регіональних центрів оцінювання якості освіти, на адреси абітурієнтів, уже надійшли запрошення-перепустки на тестування. У них зазначено місце та час проведення кожного тесту. Але, якщо учасник не отримав запрошення, його також можна роздрукувати з персональної сторінки абітурієнта на сайті Українського центру оцінювання, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.

Організатори ЗНО радять абітурієнтам заздалегідь вивчити маршрут зручного доїзду до пункту тестування, з метою уникнення запізнень в день тестування.

Також звертається увага абітурієнтів на те, що на вході до пункту тестування кожен абітурієнт має пред’явити наступні документи: паспорт (або свідоцтво про народження), серія та номер якого зазначені в Сертифікаті та запрошення-перепустку.

Крім того, обов’язково треба мати при собі дві – три капілярні чи гелеві ручки із чорнилом чорного кольору.

Особи, для яких створені особливі умови для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, мають взяти з собою видану під час реєстрації довідку про створення таких умов та висновок закладу охорони здоров’я.

Під час тестування в Сертифікатах мають бути проставлені спеціальні відмітки, що засвідчать участь абітурієнта в зовнішньому оцінюванні. Якщо абітурієнт завчасно закінчив роботу з тестом, він має переконатися про наявність такої відмітки у Сертифікаті, без неї результати зовнішнього оцінювання вважаються недійсними.

Абітурієнтам, які не отримали, втратили або пошкодили Сертифікат, необхідно звертатися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, відбудеться в період з 2 до 24 червня 2011 року. Початок тестування з усіх предметів об 11.00.

Для абітурієнтів, які через об’єктивні причини не зможуть взяти участь у основній сесії ЗНО 2011 року, буде проведена додаткова сесія зовнішнього тестування, що відбудеться з 27 червня до 5 липня 2011 року.

Зазначимо, що Українським центром оцінювання якості освіти відкрито телефонну лінію інформаційної підтримки щодо питань пов’язаних з організацією та проведенням ЗНО у 2011 році. Номер телефону інформаційної лінії: (044) 503-37-93.

Доступ до персональної сторінки учасника ЗНО: www.testportal.gov.ua/index.php/reginvite/reginvite/

 

 

По матеріалам:  Освіта.ua