Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
14 квітня 2018 р. Всi новини

Про закупівлю звуковідтворювальної техніки для проведення аудіювання з іноземних мов

 

На засіданні Кабінету Міністрів України, що відбулося 11 квітня 2018 року, ухвалено рішення щодо внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2017 року № 929-р.

Відповідно до цих змін дозволяється спрямовувати кошти на видатки споживання в разі необхідності закупівлі малоцінних необоротних матеріальних активів, зокрема пристроїв для програвання компакт-дисків із звуковим записом для закладів загальної середньої освіти.

Водночас нагадаємо, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2017 року № 929-р на зміцнення матеріально-технічної бази закладів загальної середньої освіти, у тому числі й на придбання пристроїв для програвання компакт-дисків із звуковим записом були виділені бюджетні кошти. Голови обласних та Київської міської державних адміністрацій отримали доручення розподілити ці кошти між обласним (міським) бюджетом, бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад.

Сподіваємося, що зазначені вище заходи уможливлять забезпечення всіх пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов якісною звуковідтворювальною технікою. Важливим є те, що ця звуковідтворювальна техніка залишиться на балансі закладів освіти.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО