Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
26 травня 2011 р. Всi новини

До розвитку України залучатимуть талановиту молодь

 

 

Міністерство економічного розвитку і торгівлі планує залучити до своєї роботи близько 30 кращих випускників провідних економічних вищих навчальних закладів України.


Про це заявив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв.

 Він повідомив, що міністерство незабаром звернеться до керівництва вузів України з проханням відібрати найкращих кандидатів на участь у конкурсі.

 "Нам потрібні найкращі з кращих: молоді, прогресивні, амбітні, що володіють іноземними мовами. Саме таким будувати ефективну економіку України, брати участь у її модернізації. Нам потрібні справжні патріоти, які прийдуть з гарячим бажанням побудувати успішну країну", - коментує Андрій Клюєв.

 Перший віце-прем'єр-міністр повідомив, що серед завдань Міністерства економрозвитку і торгівлі - створення якісної системи державного стратегічного планування.

 Участь молодих людей у цьому процесі дасть можливість якнайшвидше впровадити нестандартні підходи та сучасні інформаційні та комп'ютерні технології, повідомляє урядовий портал.

 Слід зауважити, що в Україні незабаром стартує також програма президентського кадрового резерву "Нова еліта нації", яка має на меті пошук та залучення талановитих, прогресивно мислячих і цілеспрямованих людей до роботи в пріоритетних проектах державного сектору України.

 "На даному етапі важливо залучити до програми активних представників з числа молодіжних лідерів. Програма розрахована саме на тих молодих людей, які не просто показують високі результати у власній спеціалізації, а й здатні організовувати роботу команди, вести за собою інших. Тільки завдяки зусиллям молодих лідерів в Україні оновиться еліта, а з нею - й культура суспільства", - вважає народний депутат України, голова Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Молоді регіони" Андрій Пінчук.

По матеріалам: osvita.ua