Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
30 травня 2011 р. Всi новини

Тема диктанту з української мови для 9-го класу буде оголошена 31 травня о 9 годині

 

 

31 травня дев’ятикласники складатимуть перший іспит державної підсумкової атестації з української мови, номер тексту якого буде оголошено в ефірі Першого Національного о 9 годині ранку.


У відповідності з графіком проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів, що визначений Міністерством освіти і науки, молоді та спорту, школярі розпочнуть іспити диктантом з української мови, який буде проведений всіма школами 31 травня о 9 годині ранку. Текст диктанту буде визначений за збірником диктантів для державної підсумкової атестації з української мови. 9 клас.

 Пропонований збірник диктантів містить 100 текстів з української мови на всі види орфограм і пунктограм, що складені з уривків творів української художньої літератури, текстів з історії, культури, науково-популярних статей.

 Усі запропоновані тексти укладені відповідно до вимог державного освітнього стандарту з української мови. Обсяг текстів усіх диктантів становить від 160 до 170 слів.

 Нагадаємо, що окрім диктанту з української мови, атестація учнів в основній школі у 2011 році буде проведена з математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.

 У загальноосвітніх навчальних закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням предметів, спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом за вибором може бути той, що вивчався поглиблено.

 З усіх обов’язкових предметів атестація проводиться письмово за збірниками завдань, що рекомендовані міністерством.

 Державна підсумкова атестація, що проводиться у письмовій формі, розпочинається о 9.00, а в усній формі - для першої групи - о 9.00, для другої групи - о 14.00.

 Останній іспит дев’ятикласники складатимуть 18 червня, після чого їм буде виставлено остаточні оцінки за навчальний рік.

 Усі завдання державної підсумкової атестації дев’ятикласників з навчальних предметів у 2011 році містять збірники завдань ДПА, запропоновані Міністерством освіти і науки.

 

 

По матеріалам: osvita.ua