Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
29 травня 2018 р. Всi новини

Оприлюднено завдання ЗНО з іспанської, німецької, французької мов

 

29 травня відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з іспанської, німецької, французької мов.

Із завданнями сертифікаційних робіт та аудіофайлами частини «Розуміння мови на слух» з іспанської, німецької, французької мов можна ознайомитися у розділі «Предмети ЗНО». 30 травня у цьому самому розділі буде розміщено правильні відповіді до тестів.

Згідно з інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з іспанської мови взяли 140 осіб, що становить 79,5 % від загальної кількості зареєстрованих, із французької — 567 осіб (91 % від кількості зареєстрованих), з німецької — 2042 особи (86,5 % від загальної кількості зареєстрованих).

Проведення зовнішнього незалежного оцінювання з цих предметів у пунктах тестування забезпечувала 731 особа. Дотримання процедури тестування контролювали 4 громадських спостерігачі.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з іспанської, німецької, французької мов через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву. Докладніше про умови участі у додатковій сесії — у відповідному розділі.

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО