Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
2 лютого 2010 р. Всi новини

У зв'язку з великою кількістю звернень Український центр оцінювання якості освіти надає роз'яснення щодо місць розташування пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).
 

Прес-служба УЦОЯО повідомляє, що місця розташування пунктів тестування визначатимуться після завершення реєстрації та визначення кількості абітурієнтів, які виявили бажання пройти тестування з того чи іншого предмета. Вони будуть створені на базі окремих загальноосвітніх і вищих навчальних закладів, що розташовані у великих райцентрах, містах, обласних центрах, у містах Києві та Севастополі.

Місце розташування пункту тестування для конкретного абітурієнта визначатиметься за допомогою програмно-апаратних засобів якомога ближче до місця проживання, указаного абітурієнтом під час реєстрації.

На відміну від попередніх років, мережу пунктів тестування буде скорочено. Це зумовлено тим, що у багатьох пунктах тестування складно забезпечити умови для проходження зовнішнього оцінювання, насамперед, з точки зору дотримання конфіденційності, інформаційної безпеки, окремих регламентних моментів. Через очікуване зменшення кількості пунктів тестування передбачено проведення зовнішнього оцінювання з української мови та літератури, математики, історії України впродовж кількох днів.

До пунктів тестування іногороднім абітурієнтам-випускникам шкіл доведеться добиратися власним коштом, тому що на час проведення зовнішнього оцінювання вони уже не будуть вважатися учнями. Організоване підвезення їх до місць складання тестів органами управління освітою організовуватися не буде.

Інформацію про адресу пункту тестування з кожного предмета абітурієнти дізнаються з персонального запрошення-перепустки, яке вони отримають поштою у травні. Запрошення-перепустку можна буде роздрукувати із власної персональної сторінки абітурієнта після розміщення оголошення про можливість такої операції на сайті УЦОЯО.

За матеріалами www.testportal.gov.ua