Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
21 червня 2018 р. Всi новини

Відомі порогові бали «склав/не склав» з усіх предметів ЗНО

  

 

Відбулося друге засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав». На засіданні встановлено порогові бали «склав/не склав» з історії України, географії, фізики та хімії.

Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з історії України, що відповідає 26 тестовим балам, з географії — 26, з фізики — 12, з хімії — 15 тестовим балам.

З історії України пороговий бал «склав/не склав» подолали 85,81 % учасників зовнішнього незалежного оцінювання від загальної кількості осіб, які взяли участь у тестуванні з цього предмета; з географії — 87,67 %, з фізики — 83,18 %, з хімії — 89,51 % учасників тестування.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання із зазначених предметів буде розміщено на інформаційних сторінках 21 червня. Цього ж дня у розділі «Керівникам навчальних закладів» буде розміщено відомості про результати державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Бланки відповідей з історії України, географії, фізики та хімії буде розміщено на інформаційних сторінках учасників протягом 21 червня.

Відеозапис засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти, під час якого було встановлено поріг «склав/не склав», можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, що пороговий бал зовнішнього незалежного оцінювання 2018 року з української мови і літератури відповідає 23 тестовим балам, з математики — 10, з англійської, німецької, французької, іспанської мов — 19, з біології — 22 тестовим балам.

 

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО