Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
13 липня 2018 р. Всi новини

Відбулося єдине фахове вступне випробування

 

Сьогодні вступники до магістратури за спеціальностями «Право», «Міжнародне право» проходили єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ).

Із тестовими зошитами ЄФВВ можна ознайомитися в розділі «ЗНО для магістрів».  Правильні відповіді до завдань будуть розміщені 16 липня.

Звертаємо Вашу увагу на те, що з кожного блоку ЄФВВ розміщено по два тестові зошити: один використовувався в пунктах проведення ЄФВВ, інший – у закладах вищої освіти, що проводили тестування для осіб, які у зв’язку зі станом здоров’я або як вступники, звільнені з військової служби (у тому числі мобілізовані), отримали право складати випробування у відповідних закладах освіти.

Зареєстровані особи, які не змогли взяти участь в основній сесії ЄФВВ через причини, що не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом трьох календарних днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, на території якого особа мала проходити тестування, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО