Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
8 червня 2011 р. Всi новини

Всім учасникам ЗНО з англійської мови буде нараховано додатковий бал за 27 завдання

 

 

 

В змісті завдання тесту з англійської мови була виявлена друкарська помилка - наявність зайвої літери у слові "desingned", що могла вплинути на вибір правильної відповіді учасниками ЗНО.


В зв’язку з цим, предметною фаховою комісією УЦОЯО з англійської мови було прийняте рішення про те, що усім учасникам зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з англійської мови, що відбулося 6 червня, за виконання завдання тесту №27 буде нараховано один бал.

"Це рішення зумовлене тим, що друкарська помилка – наявність зайвої літери у слові "desingned" – могла вплинути на вибір правильної відповіді", - йдеться в роз’ясненні Українського центра оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, тестування майбутніх абітурієнтів з чотирьох іноземних мов відбулося у понеділок, правильні відповіді на завдання тестів з англійської, німецької, французької та іспанської мов оприлюднено 7 червня.

Тест з англійської мови містив 46 завдань. Максимальна кількість балів, що зможе набрати учасник тестування правильно розв’язавши всі завдання тесту дорівнює 69.

 

 

По матеріалам: osvita.ua