Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
11 червня 2011 р. Всi новини

Завершилось незалежне тестування з російської мови

 

 

Вчора відбулось зовнішнє незалежне оцінювання абітурієнтів із російської мови, ‑ на пунктах тестування зафіксовано найнижчу явку учасників.


Майбутнім абітурієнтам було запропоновано розв’язати 51 тестове завдання з російської мови, що відповідали навчальній програмі середньої школи.

 Бал тестування з російської мови, перш за все, необхідний тим абітурієнтам, які планують вступати до вищих навчальних закладів, що готують фахівців із російської філології.

 Зазвичай це педагогічні ВНЗ, переважна більшість випускників яких, після закінчення, отримує направлення на працевлаштування до загальноосвітніх шкіл.

 Усього на тестування з російської мови було реєстровано 5450 бажаючих. Оперативні дані регіональних центрів оцінювання якості освіти свідчать про те, що близько 35-40 % учасників, зареєстрованих на тестування з російської мови не взяли участь у ньому. Найнижча явка поки зафіксована в Сумській області, де на тестування не з’явились більше половини учасників, - 53,2 %.

 Нагадаємо, тестування з російської мови, як предмет зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), проводився вперше за історію впровадження тестування в Україні.

 Наступним предметом, з якого відбудеться тестування цьогорічних абітурієнтів, стане біологія. Тестування з цього навчального предмета відбудеться у вівторок 14 червня.

Правильні відповіді на тести з російської мови будуть оприлюдненні найближчим часом.

 

По матеріалам: osvita.ua