Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
15 червня 2011 р. Всi новини

В Україні завершено зовнішнє тестування абітурієнтів з біології

 

 

 

14 березня майбутні абітурієнти склали тест зовнішнього незалежного оцінювання з біології. Результати учасників мають бути визначені та оприлюдненні після 20 червня.


В країні продовжується зовнішнє тестування, 14 червня центрами оцінювання було проведено тестування з біології.

 Тест з біології містив 60 завдань, що були поділені на чотири форми. На виконання завдань тесту учасникам тестування було надано 120 хвилин.

 Максимальна кількість балів, яку зможе отримати учасник ЗНО з біології, успішно розв’язавши всі завдання тесту з біології, дорівнює 84.

 Після проведення перевірки тестових робіт учасників ЗНО з біології, сумарна кількість балів за виконанні завдання тесту, буде переведена у рейтингову оцінку за 200-бальною рейтинговою шкалою. Цей показник результату тесту абітурієнти надаватимуть до приймальних комісій вищих навчальних закладів, які вони обрали для вступу у 2011 році.

 Оголошення результатів тестування має відбутися після перевірки тестових робіт учасників в спеціальних пунктах обробки.

 У відповідності з календарним планом проведення ЗНО-2011, оголошення перших результатів тестувань має розпочатися після 20 червня. Всі результати учасників та таблиці конвертації тестових балів в оцінки за рейтинговою шкалою (100-200 балів) з дев’яти предметів цьогорічного ЗНО, мають бути розміщені на офіційному сайті УЦОЯО не пізніше 5 липня.

 Правильні відповіді на завдання тесту з біології будуть оприлюдненні найближчим часом.

 З метою приблизного розрахунку отриманого результату з біології, абітурієнти можуть скористатися орієнтовною методикою розрахунку та вирахувати власний бал за 200-бальною шкалою.

 Наступним предметом, з якого буде проведено зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) навчальних досягнень учнів стане історія України. Тестування з цього навчального предмета відбудеться в четвер, 16 червня об 11 годині.

 

 

По матеріалам: osvita.ua