Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
12 березня 2019 р. Всi новини

Лілія Гриневич: Мінрегіон розробить типові проекти для дооблаштування шкіл внутрішніми вбиральнями

 

Волинська область 2019 року планує дооблаштувати 43 школи внутрішніми вбиральнями, на це держава в межах програми «Гідність дитини» виділила 267,3 млн грн на країну загалом, а для Волині – 16,9 млн грн.

Про це йшлося під час зустрічі Міністра освіти і науки Лілії Гриневич та голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка сьогодні, 11 березня 2019 року.

«Зараз зробити ці внутрішні вбиральні надзвичайно важливо, і гроші субвенції на них ми вже отримали. Однак чинні стандарти для шкіл, де проектом передбачено внутрішню вбиральню, виходять задорогими для того, щоб зробити ці прибудови для шкіл без вбиралень. Треба врахувати це», – зауважив очільник  Волинської ОДА.

Міністр зазначила, що мала зустріч з заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Львом Парцхаладзе, з яким домовились про розробку окремих технологічних рішень для ефективної реалізації цього проекту.

«Ми знаємо про цю проблему, є дуже багато нюансів щодо технологічних рішень. Саме тому ми домовились з Мінрегіоном, що вони розроблять типові проекти для дооблаштування шкіл внутрішніми вбиральнями. У цих проектах враховуватиметься і величина шкіл, і їхні технічні умови. Це має допомогти для пошуку оптимальних рішень», – розповіла Лілія Гриневич.

 

 

 

За матеріалами: МОН