Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
18 червня 2011 р. Всi новини

Особливості проведення ЗНО з фізики у 2011 році

 

 

У разі якщо для вступу до обраного вами вищого навчального закладу необхідно пройти тестування з фізики, зверніть увагу на особливості проведення ЗНО з цього предмета у 2011 році.



Тест ЗНО з фізики складається із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності та завдань відкритої форми з короткою відповіддю.

Тест складається з 36 завдань, на розв’язання яких учасникам тестування буде відведено 180 хвилин.

Завдання з вибором однієї правильної відповіді - до кожного завдання вам буде запропоновано 4 варіанти відповіді, з яких лише один є правильним. Завдання буде вважатися виконаним, якщо абітурієнт обере і позначить правильну відповідь у бланку А.

 Тест містить 25 завдань з вибором однієї правильної відповіді (від 1 до 25), що в залежності від наданої відповіді будуть оцінені у 0 або 1 тестовий бал.

Завдання на встановлення відповідності - до кожного завдання у двох колонках подано інформацію, яку позначено цифрами (ліворуч) і буквами (праворуч). Виконуючи завдання, необхідно встановити відповідність інформації, позначеної цифрами та буквами (утворити логічні пари).

 За виконання завдань вам буде нараховано 0, 1, 2, 3, або 4 тестових бали: 1 бал за кожну правильно встановлену відповідність (логічну пару); 0 балів, якщо не вказано жодної правильної логічної пари, або відповіді на завдання не надано.

 Тест містить 4 завдання на встановлення відповідності (від 26 до 29).

Завдання відкритої форми з короткою відповіддю - числову відповідь необхідно вписати до бланку відповідей. Завдання вважається виконаним, якщо у бланку А записана правильна відповідь. Розв’язання завдань у чернетці не перевіряються і до уваги не беруться.

 За виконання завдання нараховується 0 або 2 тестових бали: 2 бали, якщо зазначено правильну відповідь; 0 балів, якщо зазначено неправильну відповідь або завдання взагалі не виконано.

 Тест з фізики містить сім завдань відкритої форми з короткою відповіддю (від 30 до 36).

 Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно розв’язавши всі завдання тесту з фізики, дорівнює 55 балам.

 Радимо учасникам тестування з фізики ознайомитися з прикладами тестових завдань на прикладі тестів з фізики 2009 і 2010 років з коментарями фахівців та з формою заповнення бланка А.

 Також зверніть увагу на зразки завдань тесту з вибором однієї правильної відповіді, на встановлення відповідності та відкритої форми з короткою відповіддю.

 Нагадаємо, тестування з фізики відбудеться у понеділок 20 червня. Звертаємо увагу абітурієнтів на дотриманні правил допуску до пунктів тестування та бажаємо успіхів.

 З метою перевірки підготовки абітурієнти також можуть скористатися тренувальними тестами ЗНО онлайн.

 

По матеріалам: osvita.ua