Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
22 червня 2011 р. Всi новини

Визначено результати учасників ЗНО з математики

 

 

 

Український центр оцінювання якості освіти завершив обробку відповідей та визначив результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики. Результати розміщуються на персональних сторінках учасників тестування.


Зовнішнє незалежне оцінювання з математики відбулося 8 червня, тест містив 35 завдань. Тестові роботи всіх учасників розпізнані, ідентифіковані та перевірені.

 Результати тестування розміщуються на персональних сторінках абітурієнтів.

 В основу визначення рейтингу кожного абітурієнта покладені його результати, обраховані на основі загальної суми тестових балів. Результати будуть вказані в інформаційних картках до сертифікатів ЗНО, що кожен учасник тестування зможе завантажити на персональній сторінці на сайті УЦОЯО.

 До інформаційної картки, яку абітурієнти надаватимуть до приймальних комісій ВНЗ, буде внесено результати зовнішнього незалежного оцінювання за рейтинговою шкалою (100-200) балів та кількість тестових балів із кожного предмета.

 Нагадаємо, у випадку сумнівів щодо об’єктивності результатів, учасник тестування має право подати апеляційну заяву, надіславши її поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти.


 

По матеріалам: osvita.ua