Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
28 червня 2011 р. Всi новини

24 червня завершилась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання

 

 

 

 

Тест з хімії, що проведений у п’ятницю завершує програму проведення тестування основної сесії ЗНО у 2011 році


Тестом з хімії буде завершено основну сесію ЗНО, що розпочалася 2 червня. Цьогорічна сесія зовнішнього тестування осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, включала дев’ять навчальних предметів.

Для учасників тестування, які через об’єктивні причини не взяли участь у ЗНО буде організовано додаткову сесію, що розпочнеться 27 червня та триватиме до 5 липня.

Участь у додатковій сесії також зможуть взяти ті абітурієнти, щодо яких були порушені процедури проведення зовнішнього оцінювання.

Наразі триває визначення результатів учасників цьогорічного тестування, що мають бути оголошені не пізніше 5 липня.

Першими були оголошені результати учасників ЗНО з української мови і літератури, математики, іноземних мов, а також російської мови. Про хід перевірки тестових робіт Український центр оцінювання якості освіти цього року не повідомляє.

Отримані на тестуванні результати, абітурієнти подаватимуть до приймальних комісій вищих навчальних закладів. Одночасно з результатами ЗНО, приймальні комісії вузів будуть враховувати середній бал атестата про повну загальну середню освіту, обрахований за 200-бальною шкалою.

Додатковими перевагами, відповідно до умов вступу до ВНЗ, будуть користуватися призери IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, призери III етапу Всеукраїнських конкурсів - захистів науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук та слухачі курсів довузівської підготовки при навчальних закладах.

Приймальні комісії вищих навчальних закладів розпочнуть прийом документів від вступників 1 липня.

 

 

По матеріалам: Євроосвіта