Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
2 серпня 2019 р. Всi новини

Бюджетні місця правничої магістратури «пішли» за кращими вступниками в обрані ними виші – рекомендації отримали 1850 осіб

 

Понад 1,8 тис вступників у магістратуру «Права» та «Міжнародного права» отримали сьогодні, 2 серпня 2019 року, рекомендації до зарахування на бюджет.

Ці місця вже другий рік поспіль були розподілені за широким конкурсом, тобто надані не в конкретні виші, а «пішли» за кращими вступниками в обрані ними університети.

Так, рекомендації отримали 1760 вступників у магістратуру «Права» та 90 – «Міжнародного права». Списки оприлюднять приймальні комісії вишів, яким уже надійшла відповідна інформація в ЄДЕБО. Також вступники можуть перевірити, чи одержали рекомендацію на бюджет, на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/ , заповнивши в формі запиту потрібні дані.

Виконати вимоги до зарахування та подати документи у виші рекомендовані вступники повинні до 18-ї години 10 серпня, а саме зарахування відбуватиметься до 12-ї години 11 серпня. Переведення на вакантні бюджетні місця проходитиме до 15 серпня.

Нагадуємо, що цього року вступні випробування в магістратуру «Права» та «Міжнародного права» проходили за технологією зовнішнього незалежного оцінювання.  

Вступники складали:

  • єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови – англійської, або німецької, або французької, або іспанської.
  • єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) з Права та Загальних навчальних правничих компетентностей.

Загалом 2019 року на «ЗНО в магістратуру» для вступу на «Право» та «Міжнародне право» зареєструвалися понад 16 тис осіб. Під час основної сесії участь у тестуванні взяли трохи більше 14 тисяч осіб, з яких майже 63% успішно пройшли єдине фахове вступне випробування.

Під час додаткової сесії тестування проходили 23 учасники, з яких 18 подолали його успішно.

Результати були розміщені в електронних кабінетах учасників на сайті УЦОЯО. З 10 до 23 липня ті, хто пройшов «ЗНО в магістратуру», мали подати заяви до обраних вишів.

 

 

 

За матеріалами: МОН