Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
26 вересня 2019 р. Всi новини

Студенти ХНУ ім.С.Кузнеця зустрілися з представниками ІТ кластеру Словаччини

 

Відбулась зустріч з представниками ІТ-кластеру Словаччини та  партнерами спільної словацько-української магістерської програми «Бізнес-аналітика та інформаційні системи в підприємництві»

24 – 25 вересня 2019 р. в м. Харкові відбувся україно-словацький форум «ХАРКІВ-СЛОВАЧИННА. ПЕРСПЕКТИВИ ПАРТНЕРСТВА», в межах якого учасники форуму відвідали декілька об’єктів демонстрації досягнень і перспективних напрямків українсько-словацького партнерства в галузях енергоефективності, туризму та науково-технічного співробітництва, а саме відвідали одного з ключових партнерів в галузі освіти – ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

Так 25 вересня 2019 року відбулась зустріч студентів із представниками Digital Coalition, Віце-Президентом Асоціації IT-компаній Словаччини паном Маріо Леловські та квестором Вищої школи економіки та менеджменту в публічному адмініструванні паном Любашем Цибаком (м. Братислава).

Під час зустрічі було представлено результати 3-х річної співпраці за магістерською програмою двох дипломів «Бізнес-аналітика та інформаційні системи в підприємництві», а також обговорені питання щодо подальших пріоритетних напрямків розвитку ІТ-галузі Словаччини та України; перспективних напрямків співпраці випускників ХНЕУ ім. С. Кузнеця та ІТ-сектору Словаччини.

До зустрічі долучилися студенти різних спеціальностей освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр» ХНЕУ ім. С. Кузнеця.

Пресслужба ХНЕУ ім. С. Кузнеця

 

 

За матеріалами: Педагогічна преса