Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
28 вересня 2019 р. Всi новини

Незабаром реєстрація на спеціальну сесію ЄВІ

 

Спеціально організована сесія ЄВІ, яка відбудеться 05 листопада 2019 року, дозволить охочим скористатися шансом вступу до магістратури у 2019 році.

Правилами прийому закладу вищої освіти можуть бути визначені додаткові строки (в межах з 1 вересня до 30 листопада) прийому заяв і документів для здобуття ступеня магістра. Перш за все необхідно дізнатися, чи передбачено додатковий термін зарахування в обраному закладі вищої освіти.

Реєстрація для участі в цій сесії триватиме з 7 до 15 жовтня (включно). Її здійснюватиме приймальна комісія одного з закладів вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

Для кожного вступника, який отримав від представника приймальної комісії екзаменаційний листок, на веб-сайті Українського центру створюється інформаційна сторінка «Кабінет вступника ЄФВВ/ЄВІ», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Спеціально організована сесія ЄВІ проводиться за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб. Вартість цієї сесії – 495 грн.

Сплату послуги з проведення спеціально організованої сесії необхідно здійснити скориставшись інформаційною сторінкою «Кабінет вступника ЄФВВ/ЄВІ».

Якщо протягом п’яти робочих днів із дня завершення реєстрації оплату цієї послуги не здійснено, реєстрація вступника для участі у спецсесії ЄВІ скасовується Українським центром (екзаменаційний листок такої особи вважається недійсним).

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО