Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
8 жовтня 2019 р. Всi новини

Як учасникам сертифікації дізнатися адресу пунктів тестування?

 

31 жовтня 2019 року відбудеться незалежне тестування професійних компетентностей учасників сертифікації педагогічних працівників.

Адреса проведення незалежного тестування зазначається у листі-виклику, який розміщено в кабінетах учасників сертифікації. Учасникам потрібно самостійно роздрукувати лист-виклик.

Допуск учасників сертифікації до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Для входу до пункту тестування учасник сертифікації повинен мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу та лист-виклик.

Учасник сертифікації, документи якого містять розбіжності в персональних даних, повинен також надати відповідний документ, що підтвердить ці зміни.

Нагадуємо, що завдання незалежного тестування фахових знать і вмінь вчителів початкових класів укладаються відповідно до затвердженої програми. Тест укладається українською мовою та містить 100 завдань, на виконання яких відведено 180 хвилин. Завдання будуть спрямовані на визначення рівня обізнаності учасників з питань планування та організації освітнього процесу, забезпечення і підтримки навчання, виховання і розвитку учнів, створення освітнього середовища.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО