Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
1 липня 2011 р. Всi новини

Визначено результати учасників ЗНО з біології

 

 

 

Український центр оцінювання завершив обробку відповідей та визначив результати зовнішнього незалежного оцінювання з біології. Результати учасників розміщені на персональних сторінках учасників тестування


Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) з біології відбулося 14 червня. Тест складався з 60 завдань чотирьох форм, на виконання яких учасникам було відведено 120 хвилин.

 Тестові роботи всіх учасників тестування розпізнані, ідентифіковані та перевірені.

 Результати тестування розміщені на персональних сторінках абітурієнтів.

 В основу визначення рейтингу кожного абітурієнта покладені його результати, обраховані на основі загальної суми тестових балів. Результати будуть вказані в інформаційних картках до сертифікатів ЗНО, що кожен учасник тестування зможе завантажити з персональної сторінки на сайті УЦОЯО.

 До інформаційної картки, яку абітурієнти надаватимуть до приймальних комісій ВНЗ, буде внесено результати зовнішнього незалежного оцінювання за рейтинговою шкалою (100-200) балів та кількість тестових балів з кожного предмета.

 Нагадаємо, у випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів, учасник тестування має право подати апеляційну заяву, надіславши її поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти.

 

По матеріалам: osvita.ua