Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
6 липня 2011 р. Всi новини

Визначено результати учасників ЗНО з географії

 

 

Український центр оцінювання завершив обробку відповідей та визначив результати зовнішнього незалежного оцінювання з географії. Результати розміщені на персональних сторінках учасників тестування.


Тестування з географії відбулося 22 червня. Тест ЗНО з географії складався із завдань п’яти форм та містив 60 завдань, на виконання яких цьогорічним абітурієнтам було надано 150 хвилин.

 Тестові роботи всіх учасників тестування розпізнані, ідентифіковані та перевірені.

 Результати тестування розміщені на персональних сторінках абітурієнтів.

 В основу визначення рейтингу кожного абітурієнта покладені його результати, обраховані на основі загальної суми тестових балів. Результати будуть вказані в інформаційних картках до сертифікатів ЗНО, що кожен учасник тестування зможе завантажити з персональної сторінки на сайті УЦОЯО.

 До інформаційної картки, яку абітурієнти надаватимуть до приймальних комісій ВНЗ, буде внесено результати зовнішнього незалежного оцінювання за рейтинговою шкалою (100-200) балів та кількість тестових балів з кожного предмета.

 Нагадаємо, у випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів, учасник тестування має право подати апеляційну заяву, надіславши її поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти.


 

По матеріалам: osvita.ua