Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
11 липня 2011 р. Всi новини

УЦОЯО нагадує процедуру отримання дублікатів сертифікатів ЗНО 2008-2009 років

 

 

 

Український центр оцінювання якості освіти нагадує процедуру отримання дублікатів сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання 2008 та 2009 років у разі їх втрати або пошкодження.


Для отримання дубліката сертифіката необхідно надіслати до Українського центру оцінювання якості освіти (01135, вул. Чорновола, б. 24, м. Київ) заяву про виготовлення дубліката сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання.

 До заяви необхідно додати: копію паспорта або свідоцтва про народження, на підставі яких відбувалася реєстрація для участі в тестуванні (з поміткою "Згідно з оригіналом" та підписом); квитанцію про відшкодування витрат на виготовлення дубліката сертифіката; зіпсований сертифікат або копію втраченого (якщо такі є).

 Український центр оцінювання повідомляє, що дублікати сертифікатів виготовляються за рахунок коштів заявників. Вартість виготовлення одного дубліката сертифіката становить 11 грн 00 коп.

 Виготовлений дублікат буде надіслано заявникові за поштовою адресою, зазначеною у заяві.

 За детальною інформацією необхідно звертатися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, де відбувалась реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2010–2011 рр.

 

По матеріалам: osvita.ua