Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
13 липня 2011 р. Всi новини

Понад 200 тисяч абітурієнтів взяли участь у ЗНО в 2011 році

 

 

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) відзвітував про попередні підсумки зовнішнього незалежного оцінювання 2011 року.


Цього року основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання проходила з 2 по 24 червня. Додаткова сесія ЗНО для осіб, які з об’єктивних причин не брали участі в основній сесії, відбулася з 27 червня по 5 липня.

 Абітурієнти мали можливість пройти тестування з української мови і літератури (обов’язковий тест), математики, історії України, фізики, хімії, географії, біології та іноземних мов. Окрім того, вперше у 2011 році абітурієнти отримали можливість скласти тест із російської мови.

 Відповідно до інформації УЦОЯО, цього року для проходження ЗНО зареєструвалося близько 258 тис. осіб.

 Найбільше осіб зареєстровано для проходження тестування з української мови і літератури, майже 251 тис. учасників. Також предметами-лідерами за кількістю учасників зареєстрованих на тестування є історія України, математика, біологія та географія.

 Близько п'ятиста абітурієнтів склали зовнішнє незалежне оцінювання на максимальний результат - 200 балів.

 Найбільша кількість учасників тестування, які отримали максимальний бал, відповідно до офіційних результатів, серед тих, хто складав тестування з математики, української мови і літератури та історії України.

 За попередніми даними Українського центру оцінювання якості освіти близько 203 тис. абітурієнтів мають усі необхідні документи, аби взяти участь у вступній кампанії до вищих навчальних закладів.

 В УЦОЯО повідомляють, що в центрі ще триває робота апеляційної комісії й остаточні статистичні дані будуть скореговані у відповідності з результатами розгляду апеляційних заяв абітурієнтів.

 

По матеріалам: osvita.ua