Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
19 лютого 2020 р. Всi новини

Як учасникам сертифікації дізнатися адресу пунктів тестування?

 

Сьогодні у «Кабінеті учасника сертифікації» розміщено листи-виклики, у яких зазначено адреси пунктів проведення незалежного тестування.

Радимо учасникам сертифікації завчасно роздрукувати лист-виклик: цей документ обов’язковий для допуску на пункт тестування.

29 лютого 2020 року відбудеться перший етап сертифікації — незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи.

Початок іспиту – об 11:00. Допуск учасників сертифікації до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Для входу до пункту тестування учасник сертифікації повинен мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та лист-виклик.  Копія паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, не дає права на допуск учасника сертифікації до пункту тестування. Учасник сертифікації, документи якого містять розбіжності в персональних даних, повинен також надати відповідний документ, що підтвердить ці зміни.

Нагадуємо, що зміст тесту визначається Програмою незалежного тестування, орієнтовний розподіл завдань відповідно до розділів / підрозділів Програми і схема нарахування балів за виконання тестових завдань затверджено наказами Українського центру оцінювання якості освіти. Тест укладено українською мовою та містить 100 завдань, на виконання яких відведено 180 хвилин.

 

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО