Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
20 липня 2011 р. Всi новини

"Електронний вступ" успішно проходить апробацію, - М. Луцький

 

 

Вступна кампанія до вищих навчальних закладів проходить в нормальному режимі, і особливих збоїв чи проблем із вступом не зафіксовано.


Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів, заступник парламентського комітету з питань освіти і науки Максим Луцький.

 "Завдяки тому, що ми в порівнянні з минулим роком на 2 тижні продовжили термін прийому документів від абітурієнтів, цього року у вузах немає черг, приймальні комісії працюють чітко і злагоджено", - сказав депутат.

 За його словами, через те, що в нинішньому році менше випускників, між вузами розгортається боротьба за кращих абітурієнтів.

 "Порівняно з минулим роком, у 2011 році в Україні в два рази менше випускників, тому навчальні заклади будуть боротися за абітурієнтів, і після завершення прийому документів стане зрозуміло, які вузи є рейтинговими, а які ні, а також які спеціальності виявляться найпопулярнішими", - зазначив парламентар.

 Він також спростував заяви опонентів про недосконалу роботу системи "Електронний вступ".

 "Ми ввели цю систему, і вона успішно проходить апробацію. Звичайно, є деякі проблеми, пов'язані з її використанням, наприклад, недостатнє комп'ютерне забезпечення багатьох вузів, особливо регіональних. Але, тим не менш, вона працює й досить успішно. Вже більше 30 тисяч випускників скористалися нею і подали свої заявки на вступ до вузів", - констатував депутат.

 За його словами, користуючись цією комп'ютерною програмою, абітурієнти мають максимально уважно заповнити необхідну форму.

 "Необхідно правильно вказати в електронній формі всю інформацію, не допускати ніяких помилок, і тоді жодних нарікань на роботу системи не буде", - підкреслив депутат.

 

 

По матеріалам: osvita.ua