Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
22 липня 2011 р. Всi новини

Абітурієнтами подано більше 600 тисяч заяв до вищих навчальних закладів, - Міносвіти

 

 

До приймальних комісій вищих навчальних закладів подано 610 тис. заяв від вступників, з них майже 51 тисяча - через систему електронного вступу.


За повідомленням прес-служби профільного міністерства найбільш популярними серед абітурієнтів є Національний університет "Львівська політехніка", Львівський національний університет ім. Франка та Київський національний університет ім. Шевченка, про що свідчить кількість поданих заяв.

 До першої п’ятірки популярних університетів також увійшли Національний технічний університет "Київський політехнічний інститут" та Київський національний економічний університет ім. Гетьмана.

 Інформаційно-пошуковою системою "Конкурс" перевірено 188 тис. атестатів, що фактично можна вважати приблизною кількістю абітурієнтів, які приймають участь у вступній кампанії, повідомляють у МОНмолодьспорт.

 З питань проведення і організації вступної кампанії абітурієнти можуть звертатися за номером консультативного телефону 486-20-37.

 Нагадаємо, прийом заяв від абітурієнтів завершується 31 липня. Після чого, 1 серпня, приймальні комісії вищих навчальних закладів оприлюднять перші рейтингові списки осіб рекомендованих до навчання, із зазначенням рейтингового бала та рейтингового місця кожного абітурієнта. Такі списки будуть сформовані у кожному з вузів та за кожною спеціальністю.

 

 

По матеріалам: osvita.ua