Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
22 липня 2011 р. Всi новини

23 липня у вищих навчальних закладах розпочнуться вступні іспити

 

 

22 липня завершується прийом документів від абітурієнтів, які вступають до вищих навчальних закладів на основі повної загальної середньої освіти і мають складати вступні екзамени.


Відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів, 23 липня, для цієї категорії абітурієнтів розпочнуться вступні іспити, що триватимуть до 31 липня включно. Для усіх інших абітурієнтів прийом документів триватиме до 31 липня.

 Згідно з умовами приойму до вузів у 2011 році, право брати участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у вищому навчальному закладі, мають особи, які здобули повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше. Ця норма застосовується до осіб які вступають, як на заочні відділення вищих навчальних закладів, так і на стаціонарне навчання.

 Також, право брати участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у вищому навчальному закладі, або за результатами ЗНО, за їх вибором, мають особи з обмеженими фізичними можливостями, особи, які в рік вступу здобули повну загальну середню освіту за кордоном та особи, які через об’єктивні причини не можуть взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні.

 Нагадаємо, перші рейтингові списки осіб, рекомендованих для зарахування на навчання будуть оприлюдненні приймальними комісіями вищих навчальних закладів 1 серпня.

 

 

По матеріалам: osvita.ua