Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
25 серпня 2020 р. Всi новини

Завершення реєстрації на спеціальну сесію ЄВІ

 

25 серпня о 18:00 завершиться реєстрація вступників для проходження спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту.

Нагадуємо, що реєстрацію здійснює приймальна комісія закладу вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі.

Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка та сплати коштів на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти  для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань. Вартість послуги з проведення вступних випробувань становить 510 гривень.

Для сплати коштів потрібно зайти до «Кабінету учасника ЄВІ/ЄФВВ»  і скористатися електронною платіжною системою або роздрукувати квитанцію і  сплатити її у відділенні / через термінал самообслуговування будь-якого банку. Радимо не зволікати з оплатою коштів для участі в спеціально організованій сесії ЄВІ.

Якщо до 1 вересня 2020 року не сплатити суми в повному обсязі, то реєстрацію буде скасовано, а отриманий екзаменаційний листок вважатиметься недійсним.

Інформацію про пункт тестування, у якому вступник проходитиме випробування, буде зазначено в запрошенні-перепустці, що з’явиться в «Кабінеті учасника ЄВІ/ЄФВВ» до 4 вересня 2020 року.

Спеціально організована сесія ЄВІ відбудеться 19 вересня 2020 року.

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО