Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
28 вересня 2020 р. Всi новини

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт Стратегії розвитку вищої освіти України

 

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт Стратегії розвитку вищої освіти України на 2021-2031 роки, підготовлений на виконання Указу Президента України Володимира Зеленського «Про вдосконалення вищої освіти в Україні» №210/2020 від 3 червня 2020 року.

Стратегія розвитку вищої освіти визначатиме місце вищої освіти у суспільстві й економіці країни через формулювання місії та візії, основні стратегічні й операційні цілі та завдання щодо їх досягнення, механізми реалізації та моніторингу, визначення очікуваних результатів та способів їх вимірювання.

Проєкт документа розроблено Робочою групою, до складу якої увійшли керівники провідних вищих навчальних закладів України, представники центральних органів виконавчої влади, широке коло науковців і представників громадськості.

Пропозиції та зауваження до проєкту просимо надсилати до 25 жовтня 2020 року на електронну адресу: vrublevska@mon.gov.ua, Врублевська Олена Василівна, державний експерт експертної групи з питань нормативно-прав

 

 

 

За матеріалами: МОН