Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
8 серпня 2011 р. Всi новини

Міносвіти просить ректорів інформувати про недовиконання обсягу держзамовлення

 

 

Міністерство освіти звернулося до керівників вищих навчальних закладів із проханням інформувати про випадки недовиконання доведеного обсягу державного замовлення.


Про це йдеться в листі профільного відомства, що адресований керівникам вузів підпорядкованих МОНмолодьспорт.

 З метою врегулювання конкурсної ситуації та відповідного корегування обсягу державного замовлення 2011 року просимо про всі випадки недовиконання доведеного обсягу державного замовлення невідкладно інформувати міністерство, йдеться у листі.

 Також зазначається, що інформація має бути надана у розрізі кожного освітньо-кваліфікаційного рівня (молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста та магістра), за напрямами (спеціальностями), а також щодо кількості недовиконаних місць.

 Як відомо, міністр освіти і науки Дмитро Табачник, повідомив, що в країні є навчальні заклади, до яких під час цьогорічної вступної кампанії, не подав документи жоден абітурієнт.

 Нагадаємо, недобір абітурієнтів у деяких вищих навчальних закладах, пов’язаний із демографічною ситуацією. Кількість випускників шкіл у 2011 році на 42% менша у порівнянні з минулорічними показниками.

 

 

По матеріалам: osvita.ua