Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
18 грудня 2020 р. Всi новини

Освіта в Україні потребує якісних трансформацій і чітких векторів стратегічного розвитку, - Сергій Шкарлет

 

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі підкреслив, що впродовж кількох останніх років освітяни стикалися з безліччю викликів і криз, подолання яких сьогодні є першочерговим завданням команди МОН. 

«Отримав вотум довіри від Уряду та Верховної Ради України, а разом із цим – відповідальність перед українським суспільством, яку беру на себе з готовністю та повним усвідомленням її важливості. Дякую за підтримку своїм однодумцям. Також вдячний критикам, які вчать мене бути політиком, стійким до маніпуляцій», - написав він. 

Міністр Сергій Шкарлет підкреслив, що попереду багато складної та системної роботи. 

«Освіта в Україні потребує якісних трансформацій і чітких векторів стратегічного розвитку. Маю надію на подальшу плідну співпрацю з освітянами, законодавцями та Урядом», - наголосив Міністр освіти і науки України. 

Нагадаємо, у Держбюджеті на 2021 рік Міністерству освіти і науки України передбачені видатки обсягом 139,5 млрд грн, що на 26,6 млрд грн більше, ніж у 2020 році. В основному це кошти на збільшення заробітної плати з 1 січня на 20% та з 1 грудня 2021 року – на 8,4%.

 

 

За матеріалами: МОН