Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
23 квітня 2021 р. Всi новини

Завтра учасники з Чернігівщини проходитимуть пробне ЗНО

 

Тестування розпочнеться об 11:00, допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50.

Для допуску до пунктів тестування учасникам потрібно мати:

  • оригінал документа, за яким реєструвалися для участі в пробному ЗНО;
  • запрошення-перепустку;
  • засоби індивідуального захисту — маски (зокрема, виготовлені самостійно) або респіратор.

Рекомендуємо мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також (за бажанням) прозору пляшку з питною водою, антисептик для рук.

Адресу пункту  тестування зазначено в запрошенні-перепустці, розміщеній в особистому кабінеті  учасника пробного ЗНО на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Учасників, які запізнилися, до пункту проведення пробного ЗНО не допускатимуть.

Процедура допуску до пункту тестування передбачає проходження термометрії та ідентифікації учасників пробного ЗНО. Просимо стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.

У разі якщо учасник/учасниця пробного ЗНО вирішить залишитися вдома, він/вона зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу до пунктів тестування, так і протягом усього періоду оцінювання: вони мають перебувати в масках або респіраторах, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

Для визначення результатів пробного ЗНО учасникам із Чернігівщини потрібно внести відповіді на завдання всіх тестів до спеціального сервісу з визначення результатів до 28 квітня.

Нагадуємо, що пробне ЗНО в м. Київ та на Миколаївщині відбудеться 15 травня.

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО