Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
18 травня 2021 р. Всi новини

Вебінар для екзаменаторів із перевірки завдань ЗНО з української мови і літератури

 

Цьогоріч сертифікаційна робота з української мови і літератури міститиме три завдання, які передбачають надання короткої письмової відповіді учасником/цею зовнішнього незалежного оцінювання в бланку відповідей В за змістом тексту для читання, наведеним у тестовому зошиті.

Ці завдання оцінюють у  0, 1 або 2 бали.

Під час перевірки екзаменатори керуватимуться критеріями оцінювання завдань відкритої форми з української мови сертифікаційної роботи з української мови і літератури зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року.

Про особливості оцінювання завдань з короткою відповіддю за змістом тексту для читання йтиметься під час вебінару для екзаменаторів, залучених до перевірки завдань сертифікаційних робіт з української мови і літератури. Охочих запрошуємо долучитися 21 травня  о 15:00 до розмови з експертками Українського центру оцінювання якості освіти на YouTube каналі центру.

Аби навчання було ефективним, пропонуємо потенційним екзаменаторам і старшим екзаменаторам до 13:00   21 травня  перевірити по 10 бланків відповідей В, оцінити їх, занотувавши результати оцінювання в записнику і заповнивнивши відповідну форму. Зі схемою оцінювання можна ознайомитися за покликанням.

 

 

 

За матеріалами: УЦОЯО