Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
13 липня 2021 р. Всi новини

Єдине фахове вступне випробування: результати

 

Сьогодні, 13 липня,  на інформаційних сторінках «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» розміщено результати єдиного фахового вступного випробування за шкалою 100–200.

Учасники зможуть також завантажити картки результатів і сканкопії бланків відповідей.

Ознайомитися з таблицями переведення тестових балів у рейтингову оцінку (за шкалою 100−200 балів) можна в розділі «ЄФВВ/ЄВІ. Учаснику вступних випробувань», обравши відповідний предмет.

Звертаємо увагу на те, що відповідно до методики переведення тестових балів у бали за шкалою 100-200 результат обраховують для кожного учасника тестування, який подолав поріг «склав/не склав», при цьому враховують його/її рейтингове місце, а також відсоток набраних балів. Відповідно шкали переведення залежать від результатів оцінювання учасників поточного року.

Розподіл учасників вступних випробувань 2021 року за результатами рейтингового оцінювання за шкалою 100 – 200 балів наведено в розділі «Звіти/дані. Статистичні дані».

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату вступник може упродовж 3 календарних днів від дня офіційного оголошення результатів, враховуючи день оголошення, подати власноруч написану апеляційну заяву до Українського центру оцінювання якості освіти. Під час розгляду апеляційних заяв щодо результатів здійснюється технічна перевірка виконання завдань для встановлення правильності визначення результатів вступного випробування під час автоматизованої комп’ютерної обробки бланків відповідей та персоналізації роботи. Детальніше із процедурою подання апеляції можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Апеляції».

Нагадаємо: 9 липня члени фахових комісій з питань оцінювання виконання завдань з блоків ЄФВВ встановили порогові бали. Поріг «склав/не склав» за виконання завдань ТЗНПК становить 10 тестових балів, за виконання тесту з восьми базових правничих дисциплін – 35.

 

 

За матеріалами: УЦОЯО