Безкоштовний доступ до тестів
Рейтинги ЗВО
З НАМИ - до
ЗНО
на 200 балів !
Проход по ссылкам навигации
23 серпня 2021 р. Всi новини

Щиро вітаємо з Днем Державного прапора та Днем Незалежності

 

Цьогоріч, святкуючи 30-річчя Незалежності України, ми не можемо не згадати про ще один ювілей: виповнюється 15 років чи не найуспішнішій українській реформі – зовнішньому незалежному оцінюванню.

Усі ми разом – Міністерство освіти і науки України, Український і регіональні центри оцінювання якості освіти, управлінці в освіті, педагоги –  забезпечуємо прозорий і справедливий доступ абітурієнтів до вищої освіти, а також об’єктивне, неупереджене оцінювання навчальних досягнень випускників.

За роки існування системи  ЗНО змінювалися підходи до розроблення тестових завдань, з’являлися і зникали тести з певних навчальних предметів, модернізовувалися системи захисту інформації та системи комунікування зі стейкхолдерами, розроблялися й запроваджувалися нові моделі визначення результатів ЗНО, розширювався перелік пристосувань для осіб з особливими освітніми потребами тощо. Усі ці зміни давали нам змогу  неуклінно прямувати до єдиної мети – якісної освіти в сильній, успішній, незалежній, соборній, демократичній державі Україна.

У ці святкові дні ми насамперед хочемо подякувати тим, хто нас підтримував, а це Міністерство освіти і науки України, департаменти й управління освіти, UNICEF, Американські Ради, ГМ «ОПОРА», CEDOS, Інститут розвитку освіти, Державна служба якості освіти, ДП «Інфоресурс», Міжнародний фонд «Відродження», Національна академія педагогічних наук України, Інститут освітньої аналітики, INFOPULSE, Національна школа суддів України, Посольство Франції в Україні, Goethe-Institut в Україні, Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ, ГО «Батьки SOS», EDCAMP UKRAINE, інститути/академії післядипломної освіти педагогічних працівників, Інститут модернізації змісту освіти, а також усі небайдужі, які вірять у можливість якісних змін.

Ми  добре знаємо, що сильна Держава починається з відповідального ставлення до своїх обов’язків кожного громадянина і кожної громадянки, а незалежна Держава – з їх освіченості!

Зі святом! З Днем Державного прапора та Днем Незалежності!

Слава Україні!

 

 

За матеріалами: УЦОЯО